2010.01.17. 15:50

hát szijasztok ismét…régen írtam, de most meg is van rá a magyarázatom :D szóval most nem vagyok netközelben, szóval egy notebookon írok, és ha odajutok egy pár percre, akkor feldobom a blogomba. tökre tetszik ez a notebook, olyan, mintha vmi fontos ember lennék, akinél mindig kell hogy legyen szgép :D

hát akkor mesélek a múlt hétről, meg a hétvégéről… már az összes tanár, meg mindenki bedilizett a félévi miatt, persze hogy az egész múlt hét csak dogákból állt. mondjuk ez „természetes” ilyenkor. végülis egyre jobb vagyok, ötödiktől rontottam kb kilencedkig, aztán most megint javulok. csak informatikából leszek 4es…:@ na de mind1… azért ez sem rossz.

megkezdődtek az edzések is, az elején az alapozás, elég jó anyag… de hát muszály, aztán reméljük, hogy jobb lesz az eredmény, mint az előző szezonban.

pénteken nem edzésen voltunk, hanem IFIre mentünk, kb 50-en voltunk,mert jöttek a szigetszentmiklósiak, meg a verőceiek is, mert a szilveszteri képeket meg videokat néztük meg. jah, hát még a szilveszterről sem írtam. akkor írok arról is.

szóval sokáig úgy volt, hogy idén nem megyek az ifivel szilveszterezni, aztán az utolsó pár napban még is úgy alakult, hogy ott leszek. így utólag nem bántam meg. szóval 30-án indultunk Balatongyörökre. idén szmiklósiak meg verőceiek is szilvesztereztek velünk. egy 4 napos kirándulás része volt. az első nap besétáltunk a központba, meg a partra, mólóra. aztán 31-én semmi érdekes nem történt, észre sem lehetett venni, hogy az év utolsó napja van. de volt meglepetés, karaoke verseny. Adri, Babett és én indultunk egy csapatban. először a Valami Amerikát, aztán az Isztambult kellett karaokezni. mivel bejutottunk a döntőbe, ott is 2 számot kellett előadni: Titanic, és a Kell ott fenn egy ország. hát ez a 2 már nem ment úgy… :D végül is 2. lettünk. aztán 1-jén átmentünk Keszthelyre, és ott vandálkodtunk :D 7en befértünk egy telefonfülkébe, jégfogóztunk és halászfogóztunk egy sétálóutcában, aztán propellereztünk… ott is előadtuk a KEREK ERDŐ SZÉLÉN-t :D tehát elég jó napunk volt, és alapból is ez a 4 nap.

szóval ennyit a szilveszterről, vissza az ifire. szóval voltunk vagy 50-en, és tök jó volt. szombaton átgyalogoltunk a Babettékhez, aztán elkezdett szakadni az eső, és hazavittek minket. vasárnap délelőtt templomban énekeltünk, aztán dél körül mentünk fel Pesterzsébetre a Jégcsarnokba korizni. tök jó volt, és csak 1x estem el. :D aztán beültünk egy Mc Donald’s ba és ettünk fincsi szendókat. estére haza is értünk, de az is jó kis nap volt. na búcsúzik a Dija mára, Zárul Dija mókatára…

A bejegyzés trackback címe:

https://dijush.blog.hu/api/trackback/id/tr41679607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása